top of page

Aukce s Adolfeenem pomohla vybrat 123 666 Kč

Ve čtvrtek 11. 6. proběhla, ve spolupráci s jednou z tváří našeho projektu Adolfeenem, Aukce na Draka, ve které bylo možné vydražit unikátní předměty spojené s touto internetovou star. Jak aukce probíhala a kolik se nakonec pro děti podařilo vybrat?


Aukce na podporu dětí se Spinální muskulární atrofií se konala konkrétně pro Annu Hlavicovou a Zdeňka Rejzka. Ty nejdříve přijel Adolfeen navštívit, aby zjistil, co jim aktuáně schází a na co by vybrané poníze z aukce použily.



Samotná aukce pak proběhla v podvečerních hodinách a obsahovala celkem 7 unikátních předmětů s podobiznou Adolfeena. Už od začátku bylo jasné, že celá aukce předčí veškerá očekávání. Některé položky se dostaly až na více než trojnásobek vyvolávací ceny.


Nakonec se v průběhu aukce vydražilo 6 ze 7 dražených předmětů. Poslední předmět však několik dní po aukci zakoupil štědrý dárce, a i proto tak všechna umělecká díla našla svého majitele. Celková vydražená částka se tak zastavila na čísle 126 666 Kč. Ty už brzy poputují na konto Anny a Zdeňka. Záznam vysílání, a další podrobnosti o aukci, se dočtete zde.


Videa z předávání jednotlivých předmětů můžete sledovat na Facebooku SPOLU NA DRAKA.

bottom of page