top of page

Když slavné tváře malují! Aukce na Draka s uměleckým šmrncem

Skvělou odpolední podívanou přinesl divákům třetí ročník Aukce na Draka podporující pacienty se SMA. Tradičně ji streamoval na svých sociálních sítích ambassador projektu Adolfeen z ateliéru Beaux Arts, a protože aukce letos vyšla na Den svatého Valentýna, neprovázel nás přenosem pouze Adolfeen sám, ale přizval si k tomu i dvě štiky - herečku a zpěvačku Míšu Pecháčkovou a moderátorku Lucku Ptáčkovou.



Aukce se zúčastnili také Přemeček Ullman a Zdenda Rejzek, malí bojovníci na Draka s rodinami a na dálku se na stream připojil i Adam Kratochvíl. Mezi draženými předměty byla umělecká díla v podobě obrazu s názvem Adolfeenova (Whistlerova) matka od malířky Markéty Grimaux, Skleněná socha Adolfeena, Set šperků s motivy Adolfeena a nechyběl ani jeden nevšední zážitek – Den s Adolfeenem.


Míša a Lucka navíc v přímém přenosu, pod vedením Markéty Grimaux, majitelky ateliéru Beaux Arts, malovaly obrazy, které budou draženy během Galavečera na Draka 11. března v Obecním domě v Praze. Máme obrovskou radost, že holky přijaly naše pozvání na aukci i na účinkování na Galavečeru na Draka, kde nám Míša zazpívá a Lucka bude celý večer moderovat společně s Karlem Kašákem.











Na účet Nadačního fondu SPOLU NA DRAKA bylo celkem za dražené předměty připsáno 35 000 Kč.



Pokud jste aukci nestihli, nemusíte zoufat! Záznam je uložený na FB a IG stránce @roxtar a pokud chcete ještě dodatečně přispět, můžete libovolnou částkou na transparentní účet.


My jsme si odpoledne se všemi zúčastněnými dnes užili a společně se těšíme na 11.3., kdy vše vyvrcholí v Obecním domě v Praze Galavečerem na Draka.



bottom of page