top of page

No Name vystoupí na Galavečeru 2023

Pomoc, síla a naděje. Tři slova, která slýcháme čím dál častěji v návaznosti na celosvětové dění. Zároveň jde o slova, která naprosto vystihují atmosféru minulých ročníků benefiční události - Galavečer na Draka. Již pátý ročník proběhne v prostorách Obecního domu v Praze v sobotu 11. března 2023.



Celovečerní akce je určena pro všechny, kteří chtějí pomoci, není jim lhostejný život bojovníků se zákeřnou nemocí SMA a mají chuť užít si večer s bohatým doprovodným programem. Vyvrcholením celé akce bude vystoupení úspěšné slovenské kapely No Name, která navíc razí heslo „Kdo nezpívá, nežije“ a tím se stala jasnou volbou pro tento ročník.



PROGRAM

Program celého večera je zasazen do dechberoucích prostorů Obecního domu, kde se akce uskuteční již potřetí. Kromě vystoupení kapely No Name se můžete těšit i na další známé interprety a skupinu Pyroterra, která se opět postará o nezapomenutelnou světelnou show. Svoji účast již potvrdily i některé z tváří projektu a v neposlední řadě zazní naživo hymna Galavečera – song Ještě jednou. Všechny informace o programu budou postupně doplněny. Už teď ale můžeme prozradit, že se bude jednat o zcela výjimečný večer! A jelikož byla loni nasazena laťka vysoko, máte se opravdu na co těšit, zkrátka posuďte sami:


PŘEDPRODEJ

Dobrých zpráv není nikdy dost! A proto byl dnešním dnem oficiálně spuštěn předprodej na Galavečer na Draka 2023. Vstupenky lze zakoupit v síti Ticketportal. Do konce roku 2022 dostanete navíc ke každé objednávce dárek v podobě 20% slevy na pobyt do Chateau Trnová.



NEMOC SMA

Pátý ročník proběhne opět ve znamení pomoci dvěma konkrétním bojovníkům s onemocněním SMA, kterým už krátce po narození osud rozdal horší karty a ovlivnil tak život nejen jim, ale celé jejich rodině. To ale Přemkovi (6) ani Adamovi (27), o kterých celý večer bude, nebrání v tom, užívat si život naplno. O onemocnění si můžete více přečíst zde.



BOJOVNÍCI PRO NADCHÁZEJÍCÍ ROČNÍK

Přemkovi lékaři diagnostikovali SMA II. typu, v den jeho 1. narozenin. Díky pravidelnému užívání léku SPINRAZA a cvičení může ovládat elektrický vozík, sám dýchat a posadit se. Zlepšení jeho zdravotního stavu závisí na pořízení kompenzačních pomůcek a rehabilitačních pobytů, které jsou pro Přemkovu rodinu finančně velmi náročné. Celý Přemkův příběh si přečtěte zde.


Adamovi byla diagnostikována SMA II. typu ve dvou letech. Díky osobní asistenci a péči rodiny žije samostatným a svobodným životem. Kompenzační pomůcky, rehabilitace i osobní asistence stojí každoročně nemalou částku. V životě je pro něho důležité být nejen aktivní, ale vracet společnosti to, co mu bylo dáno. Více informací o Adamově životní cestě se dozvíte zde.

bottom of page