top of page

Přijďte zažít magii Galavečera na Draka 2024

Do šestého ročníku charitativního Galavečera na Draka zbývá už jen pár dní a již v sobotu 9. března 2024 se Obecní dům v Praze znovu naplní pozitivní energií spojenou s hudbou, nadějí a pomocí.



Mig 21, Saxofrancis, Prague Film Orchestra a další talentovaní umělci tvoří letošní hvězdnou sestavu a společně na pódium přinesou nezapomenutelnou atmosféru. Kromě hudebních vystoupení Šimona Biliny a Radky Pavlovčinové očekávejte fascinující světelné a taneční show od skupiny Pyroterra, Orianadance nebo taneční vsuvku letošních hvězd Stardance Vavřince Hradilka s Kateřinou Bartůněk Hrstkovou.



Celým večerem vás bude doprovázet tajemná a energická atmosféra Dračího světa, tombola a aukce uměleckých děl. Jedním z vrcholů aukce je obraz od Markéty Grimaux, která překreslila na plátno nové logo SPOLU NA DRAKA. Stačí přihodit nejvyšší částku a tento unikátní obraz může zdobit váš obývák.




Pokud jste se zúčastnili loňského ročníku Galavečera na Draka, jistě si vzpomenete na jedinečnou Opening show. Připomeňte si ji znovu a těšte se na to, co přinese letošní ročník.



Jak už víte, Galavečer na Draka není pouze o audiovizuálním zážitku. Seznámíme vás s příběhy dvou odvážných bojovnic, jež statečně čelí vzácné genetické nemoci - Spinální svalové atrofii.


Margareta, čtyřletá malá princezna, svádí každodenní boj s touto nemocí. I přes omezenou schopnost pohybu je její síla a radost ze života inspirací pro všechny kolem. Vidí sama sebe jako profesionální gymnastku a tajnou agentku překonávající všechny překážky.



Ester, dvacetidvouletá studentka, čelí stejné nemoci, ale to jí nebrání užívat si život plný aktivity a inspirace. Její vášeň pro informační technologie, umění a sport, zejména Powerchair Hockey, ji nejen motivuje, ale také napomáhá k šíření povědomí o SMA. Ester je důkazem, že odhodlání a láska k životu dokážou překonat i největší překážky.



Výtěžek z Galavečera na Draka bude věnován Nadačnímu fondu SPOLU NA DRAKA, který podporuje nejen Margaretu a Ester, ale i další bojovníky se SMA.


Tyto příběhy nám připomínají, že každý má svůj osobní boj s Drakem, ale společně můžeme tvořit svět plný naděje. Galavečer není pouze událostí, je to vrchol Dračího příběhu!


Poslední vstupenky na Galavečer na Draka jsou stále k dispozici a lze je zakoupit v síti Ticketportal.



Nenechte si ujít tento vyjímečný večer a buďte u toho s námi. Těšíme se na viděnou!


0 komentářů
bottom of page