top of page

Galavečer na Draka 2024: Větší, lepší, silnější a s kapelou Mig 21

3, 2, 1, Drak! Celý rok nám chodí zprávy, zda může něco překonat uplynulý ročník Galavečera na Draka. A my pro Vás máme dobrou zprávu, MŮŽE! A tak Vám s radostí odhalujeme první střípky již šestého ročníku. Čtěte dále a sledujte příběh Dračího světa, který vyvrcholí Galavečerem na Draka 9. března 2024 v Obecním domě v Praze. Ten se stane opět po roce místem plným pomoci, síly a naděje, ve kterém alespoň na jednu noc není pro bariéry místo.



Dračí koncept tak, jak ho neznáte

Jedním z největších tajemství a překvapení letošního Galavečera na Draka je „Dračí svět“. Tuto novinku pečlivě chráníme a víc zatím neprozradíme. Můžete se ale těšit na nezapomenutelnou atmosféru, která vás vtáhne do světa bojovníků, kde se dobro a odvaha spojují pro jeden cíl. Otevřeme prostor pro Vaši fantazii tak, abyste celý příběh mohli prožít s námi. Protože Galavečer není jen běžná událost, ale vyvrcholení Dračího příběhu!


Jak snadné je žít…

Na tuto otázku nám naživo odpoví Mig 21 - jedna z nejoblíbenějších českých hudebních skupin. Kapela známá svými nezaměnitelnými hity a energickým vystoupením, podtrhne atmosféru Galavečera na pódiu. S hity jako „ Snadné je žít,“ „Chci ti říct,“ a „Malotraktorem“ je jisté, že parket bude opět praskat ve švech. V kombinaci s uměleckou skupinou Pyroterra, která s námi podporuje bojovníky již čtvrtý rok, se opět těšte na nezapomenutelnou show.


Vstupenky

Předprodej na Galavečer na Draka 2024 jsme spustili právě teď! Vstupenky lze zakoupit v síti Ticketportal. Nezapomenutelný zážitek v podobě nevšedního benefičního večera můžete nadělit svým blízkým pod stromeček nebo obdarovat sebe JEN TAK. V každém případě určitě nebudete litovat a podpoříte dobrou věc.



Bojovníci šestého ročníku

Hlavním posláním Galavečera na Draka je pomoci dětem a rodinám postiženým vzácnou genetickou nemocí SMA. I letos se s námi o svůj příběh osobně podělí dva bojovníci, kteří čelí této nemoci s nezlomnou silou. Bude to Margareta Matrtajová (4 roky, SMA II. typu) a Ester Milostná (22 let, SMA II. typu). Výtěžek z akce poputuje právě jim - na pomoc a podporu, aby mohli zvládat výzvy, které jim život přináší.



Dejme společně dohromady něco krásného

Galavečer na Draka nás baví nejen hudbou a zábavou, ale také nám připomíná důležitost solidarity a pomoci potřebným. Společně můžeme udělat rozdíl v životech těch, kteří to potřebují a o tom celý Galavečer je. Dejme dohromady něco krásného pro děti s nemocí SMA a užijme si nezapomenutelný večer plný radosti. Sledujte Dračí cestu na Instagramu a Facebooku a pojďte do toho s námi.

0 komentářů
bottom of page